Uren:
Ma-Vr: 09:00-17:00 | Za & Zo 13:00-17:00
Netwerk infrastructuur

Netwerk infrastructuur is de fysieke verkeersinfrastructuur die wordt gebruikt voor digitale datatransmissie, en het hogere doel is om informatie te delen of te verstrekken en te gebruiken.

Meer info

Cloud services

Cloud services zijn infrastructuur, platforms of software die wordt gehost door externe providers en die via internet aan gebruikers kan worden geleverd.

Meer info

Data security

Data security is het proces van het beschermen van gegevens tegen onbevoegde toegang en gegevensbeschadiging gedurende de hele levenscyclus.

Meer info

Cybersecurity

Een succesvolle benadering van netwerkbeveiliging omvat meerdere beschermingslagen, die zijn verdeeld over computers, netwerken, programma's of gegevens die moeten worden onderhouden.

Meer info

firewall

Elke website heeft bescherming nodig, net als uw eigen computer, kunnen ook online servers worden aangevallen. Daarom heeft u een manier nodig om hackers of andere bronnen van kwaadaardig verkeer te stoppen. Maar wat is een firewall precies?

Meer info

backup en Recovery

Backup en recovery beschrijft het proces van het maken en opslaan van kopie├źn van gegevens die kunnen worden gebruikt om de organisatie te beschermen tegen gegevensverlies. Dit wordt ook wel operationeel herstel genoemd.

Meer info