Uren:
Ma-Vr: 09:00-17:00 | Za & Zo 13:00-17:00

Data security

Wat is data security?

Data security is het proces van het beschermen van gegevens tegen onbevoegde toegang en gegevensbeschadiging gedurende de hele levenscyclus. Data security omvat gegevenscodering, hashing, tokenisatie en sleutelbeheer, waarmee alle applicaties en gegevens op alle platforms kunnen worden beschermd.

Waarom data security?

Organisaties over de hele wereld hebben zwaar geïnvesteerd in informatietechnologie (IT) netwerkbeveiliging om hun kritieke activa te beschermen. Of een bedrijf nu zijn merk, intellectueel kapitaal en klantinformatie moet beschermen, of kritieke infrastructuur moet beheren, incidentdetectie- en reactietools die de belangen van de organisatie beschermen, hebben drie gemeenschappelijke elementen: mensen, processen en technologie.

Data ToepassingenSleutelbeheer

Een oplossing die gegevens beschermt en voldoet aan de branchevoorschriften.


Betalingsbeveiliging

De oplossing biedt volledige point-to-point-codering en tokenisatiefuncties voor retailbetalingen, waardoor de reikwijdte van PCI wordt beperkt.


E-mailbeveiliging

Een oplossing die end-to-end encryptie biedt voor e-mail en mobiele berichten om de veiligheid en privacy van persoonlijke identificatie-informatie en persoonlijke gezondheidsinformatie te waarborgen.


Cloud Data Security

Een beschermingsplatform waarmee u veilig naar de cloud kunt gaan terwijl u gegevens in cloudtoepassingen beschermt.


Gegevenscodering

Datacenter-beveiligingsoplossingen en tokenisatie om gegevens te beschermen in bedrijfs-, cloud-, mobiele en big data-omgevingen.


Hardware-beveiligingsmodule

De hardwarebeveiligingsmodule wordt gebruikt om financiële gegevens te beschermen en te voldoen aan de beveiligings- en nalevingsvereisten van de industrie.